4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Alperen Ocakları'ndan seminer

ALPEREN OCAKLARI'NDAN SEMİNER

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından "Tarihi Kimliklerin Işığı Altında Kişisel Gelişim" konulu seminer düzenlendi.

Eğitimci Okan Aydoğan tarafından etkileyici bir üslupla anlatılan konu, gençler tarafından büyük dikkat ve ilgiyle dinlendi. Sözlerine "Tarihimize baktığımızda nice şahsiyetlerin tarihin akışını değiştirmeye muktedir olduklarını görüyoruz" diye başlayan Aydoğan, "Dünyada örneklerine pek az rastlanan bu şahsiyetlerin kendi tarihimizde bir hayli fazla olduğunu müşahede ediyoruz. Kürşadlarla başlayan bu akım Fatihlerle, Nene Hatun'la, Yahya Çavuş'la ve ismini zikretmekle bitiremeyeceğimiz büyük kahramanlarla devam ede gelmiştir" dedi.

Tarihte her hareketin bir kişinin ayağa kalkmasıyla başlayacağına dikkat çeken Aydoğan, Kürşad'dan, Tarık Bin Ziyad'dan, Eyyüp El Ensari'den, Fatih Sultan Mehmet'ten örneklerle konuşmasını sürdürdü. Alperen Ocakları'na teşekkür ederek sözlerini tamamlayan Okan Aydoğan'a, Alperen Ocakları Karadeniz Bölge Başkanı Recep Temel tarafından teşekkür edildi.

Programa BBP MKYK Üyesi Cemalettin Kabataş ve BBP İl Başkanı Şahin Polat da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 18:21:05
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 22:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?