2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Alpren Ocağı'nda görev değişimi

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Recep Temel'in Alperen Ocakları Genel Merkezi tarafından Karadeniz Bölge Başkanlığı'na atanması ile boşalan İl Başkanlığı'na Coşkun Arslan getirildi.


İl Başkanlığı binasında yapılan bayrak teslim törenine bölge, il yöneticileri ile birlikte teşkilat başkanları ve ocak mensupları katıldı. Törende konuşan Alperen Ocakları Karadeniz Bölge Başkanı Recep Temel, 2000 yılında devraldıkları Alperen Ocakları'nın bayrağını hiç indirmeden 9 yıl boyunca Samsun'da dalgalandırdıklarını belirtti.

Bayrağı yıllardır birlikte çalıştığı kardeşine emanet etmenin mutluluğunu yaşadığını açıklayan Temel, "Kendisine emanet edilen bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inancımız sonsuz. Yıllardır sürdürdüğümüz mücadelemizde edindiği tecrübelerle ve yeni il yönetimi ile birlikte güzel işlere imza atacağına inanıyoruz. Biz de Bölge Başkanlığı olarak yeni il yönetimine her konuda destek olmaya devam edeceğiz. Kendisine ve şahsında yeni yönetime başarılar diliyoruz" dedi.


Davalarına sadakatleri ve dik duruşlarıyla kendilerine her anlamda örnek olan Recep Temel ile yıllardır birlikte mücadele verdikleri yönetim kurulundaki arkadaşlarına teşekkür eden Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, Samsun'un güzide sivil toplum kuruluşlarından ve Türkiye'nin sayılı ocaklarından biri olan Samsun Alperen Ocakları'nda görev almanın büyük bir mesuliyeti de beraberinde yüklendiğini, bu sorumluluğun bilincinde olacağını kaydetti.


Bayrak teslim töreni, İl Başkanlığı'nı temsilen Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim'in Recep Temel tarafından Coşkun Arslan'a verilmesi ile tamamlandı. Samsun Alperen Ocakları'nın yeni İl Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer alıyor: "Ramazan Soylu, Mustafa Akak, İbrahim Başer, Murat Aygün, Oya Bilge Balcı, Semih Şuayip Şengül ve Ömer Akkoyun."
 

İha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 15:32:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özkan topçu IP: 88.232.204.xxx Tarih : 9.05.2009 15:13:38

yeni teşkilata başarılar dilerim.Allah yar ve yardımcınız olsun