2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Altınörs mest etti

Samsun Barosu'nun organizasyonluğunda sahneye çıkan Nalan Altınörs, seslendirdiği Türk sanat müziği eserleriyle izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı.


Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile eşi Ayşe Güzeloğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Kıd. Alb. İlyas Koçak, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz avukatlar, aileleri ve çok sayıda vatandaşın izledi.


Gecede Nalan Altınörs konseri öncesi Samsun Barosu Türk Halk Müziği(THM) Topluluğu'nun verdiği konser beğeniyle izlendi. İki bölüm halinde yapılan konser, şef Ömer Umutlu yönetiminde 30 eser seslendirdi. Ardından sahneye çıkan sevilen sanatçı Nalan Altınörs, geceye katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Uzun kırmızı elbisesi ile göz kamaştıran sanatçı, sempatik hareketleri ile geceye katılan misafirleri mest etti.


Sahneden inerek seyirciler arasına ve protokol alanına inen sanatçı, hayranlarının coşkusuyla karşılaştı. Nalan Altınörs, zaman zaman mikrofonunu konuklara uzattı. Konserin ardından Vali Güzeloğlu, Altınörs'e çiçek ve plaket takdim etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 12:22:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?