4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Ana hedef 7'de 3 yapmak

SAMSUNSPOR'DA ANA HEDEF 7'DE 3 YAPMAK

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, takımın ligde kalma ve 41 puan hedefinin sürdüğünü belirterek, "Takım olarak hedeften şaşmış değiliz" dedi.

Nuri Asan Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan teknik direktör Hüseyin Kalpar, üç maç öncede 32 puan olduklarını, 3 maç sonrasında da yine aynı puanda olduklarını kaydetti. Oynanan bu maçların mutlaka kazanılması gereken maçlar olduğuna vurgu yapan Kalpar, alt sıralardaki takımlarla puan olarak daha yakın konumda olunduğunu kaydetti.

Giresun karşısında alınan mağlubiyetlerle birlikte 3 haftada kaybedilen 9 puan olduğunu ifade eden Kalpar, "41 puanı yakalamamız gerekli. 7 maç kaldı, asgari 3 maçı mutlaka kazanmalıyız. Bunu gerçekleştirecek güce de sahibiz. Geçmişte söylediğim kelimelerin arkasındayız. Hala üç maça ihtiyacımız var. Samsunspor'un hedefi vardı o hedef doğrultusunda hareket ediyoruz. Hedeften sapmış değiliz. Maç kazanmış olsaydık, çok daha iyi olabilirdi. Kazanamadığımız içinde de çokta mutlu olduğumuz söylenemez" diye konuştu.

Çok basit gollerin yendiğine dikkat çeken Kalpar, "Rakip pozisyon bulmadan rahat rahat galip gelebiliyor. Bu sorunun giderilmesi için çalışıyoruz. Takımın performansında düşüş yok ama skor olarak düşüş var. Biz nasıl gol yemeyiz, nasıl gol atarız onun çalışması içinde olacağız" şeklinde konuştu. Kalpar, takımın yeniden yükselişe geçmesi için gerekli önlemlerin alacağını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 21:01:05
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 22:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?