5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Anadolu Lisesi'nden mezuniyet sevinci

Samsun Tülay Başaran Anadolu Lisesi'nden mezun olan 153 öğrenci için tören düzenlendi. 

2005-2006 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Okulun Konferans salonunda gerçekleştirildi. Eğitim-öğretim yılında okul 1.'liğini Meltem Aydıner, 2.'liği Elif Kaleli ve 3.'lüğü Eda Beykoz elde etti.

 Dereceye giren 3 öğrencinin kız olması dikkat çekti. Mezuniyet törenine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Numanoğlu ve veliler katıldı. 

Okul Müdürü Asef Sarıibrahimoğlu, öğretmen ve öğrencilerin gayretleriyle başarılı bir eğitim dönemi geçirdiklerini belirtti. 

Sarıibrahimoğlu, "Okulumuzdan 153 öğrencimizi mezun etmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a, okula yaptığı destek ve katkılardan dolayı Okul Müdürü Asef Sarıİbrahimoğlu tarafından plaket verildi. Tok, "Mezun arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kendinize güvenin" diye konuştu.

 Örnek davranışı ve sistemli çalışmasıyla okul 1.'si olan 11 Fen A sınıfı öğrencisi Meltem Aydıner, başarı yolundaki bayrak yarışında temsili olarak 2. sınıf öğrencileri arasında birinci olan Elif Tuncay'a Türk bayrağını teslim etti. Meltem Aydıner, okulun yaş kütüğüne plaket çaktı. Törende yapılan konuşmaların ardından Liselerarası Bilgi ve Genel Kültür Yarışması'nda okula birincilik kazandıran öğrencilere hediyeleri verildi.
.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2006 Çarşamba 20:43:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?