2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Ankara uçakları Samsun'a indi!

Erzurum-Ankara ve Van-Ankara seferi yapan Anadolujet firmasına ait yolcu uçakları, Ankara'da etkili olan yoğun sis nedeniyle Samsun Çarşamba Havaalanı'na zorunlu iniş yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum-Ankara seferi yapan TK-965 sefer sayılı Anadolujet firmasına ait "Kemer" adlı yolcu uçağı Erzurum'dan kalkış yaptıktan sonra Ankara Esenboğa Havaalanı'nda yoğun sis dolayısıyla uçak seferlerinin iptal edilmesi üzerine 144 yolcusu ile saat 13.19'da Samsun Çarşamba Havaalanı'na zorunlu iniş yaptı. Ankara'daki yoğun sisin kalkması üzerine yolcular yeniden uçağa binerek uçak saat 14.58'de Ankara'ya hareket etti.

Van-Ankara seferi yapan TK-985 sefer sayılı Bergama adlı Anadolujet firmasına ait yolcu uçağı da Ankara'daki yoğun sis dolayısıyla 120 yolcusuyla saat 13.26'da Samsun Çarşamba Havaalanı'na zorunlu iniş yaptı. Bu uçaktaki yolcularda bir süre Çarşamba Havaalanı'nda bekledikten sonra Ankara'daki sisin dağılmasının ardından uçak, saat 15.07'da yolcularıyla Ankara'ya hareket etti. Bu arada Samsun-Ankara seferlerinin de sis dolayısıyla aksadığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 17:16:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?