2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Ankara'da bir ağabeyiniz var'

SUAT KILIÇ'TAN YETİŞTİRME YURDUNA ZİYARET

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, ziyaret ettiği Samsun İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Yaşar Doğu Erkek ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda öğrencilere kartvizitini vererek, "Canınızı sıkan bir şey olduğunda beni arayın. Ankara'da bir ağabeyiniz var" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Adem Güney ile birlikte Atakum ilçesinde bulunan Yaşar Doğu Erkek ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Yurtta erkek öğrencilerin kaldığı binada yemeğe katılan Kılıç ve Güney, burada yemek kuyruğuna girdi. Yurt öğrencileriyle aynı masada oturarak yemek yiyen Kılıç ile AK Parti İl Başkanı Güney, öğrencilerle yemekhane salonunda sohbet etti.

Kılıç, öğrencilere derslerine sıkı bir şekilde sarılmalarını tavsiye ederek, "Şunu bilin ki zor şartlar altında hayata hazırlananlar, kolay şartlarda hayata hazırlananlardan çok daha başarılı olurlar. Her şeyi çok kolay elde eden, her şeyi çok kolay ulaşanlar hayatı çok kolay sanabilirler. Ama zor şartlar altında hayata tutunanlar, bir bardak suya ulaşmanın bile çok çok çaba gerektirdiğini bilirler. Verdiğiniz mücadele gelecekte sizleri çok daha başarılı olacağınız bir hayata hazırlayacaktır, buna

inanmanız lazım. Derslerinize dört elle sarılın, burada size ders çalışmanızı tavsiye eden öğretmenlerinizin söylediklerini kulak arkası yapmayın. Bu sözleri ciddiye alın ve değer verin. Çünkü hepimiz memleket için bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Sizin hayata daha iyi şartlarda hazırlanabilmeniz için iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu günün küçükleri, yarının büyükleridir. Yetiştirme yurtlarından yetişip profesör olan, işadamı olan insanlar var. Asla hayata küsmeyin" dedi.

Konuşmasının ardından yurt yönetim başkanı Bekir Şahin'e kartvizitini veren Kılıç, "Ankara'da bir ağabeyiniz olduğunu unutmayın. Üzüldüğünüz ve canınızı sıkan bir şey olursa beni mutlaka arayın" diye konuştu.

İl Sosyal Hizmetler Müdürü Adnan İpekdal ile Yurt Müdürü Mehmet Emin Aydın'ın da hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç ve Ak Parti İl Başkanı Adem Güney, daha sonra kız öğrencilerinin kaldığı binaya geçti. Kılıç ve Güney, burada da öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu'ndan ayrıldı.

SUAT KILIÇ'TAN YETİŞTİRME YURDUNA ZİYARET
SUAT KILIÇ'TAN YETİŞTİRME YURDUNA ZİYARET
SUAT KILIÇ'TAN YETİŞTİRME YURDUNA ZİYARET
SUAT KILIÇ'TAN YETİŞTİRME YURDUNA ZİYARET
SUAT KILIÇ'TAN YETİŞTİRME YURDUNA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 15:20:03
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 18:28:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 88.254.199.xxx Tarih : 20.10.2009 21:04:09

nerenin vekili tam olarak belli olamayan suat vekil anlaşılan yine samsundan vekillige aday gibi..secim startını vermiş olacakki..samsun merkezden biraz daha ilerlere gitmeye başlamış..Altınkum..çatalçam...taflan gibi yerlerin bakımsızlıgını.. yollardaki tozlarını..yer yer çamurlarını ve dahada önemlisi ulaşım imkansızlıklarını da bi görebilseniz...fakülteye 3---5---10 km cıvarında ulaşılamaz kalan fakülte halen ulaşılamıyor..dogalgaz yokki buralarda...halen sobaya devam..gününüz samsunda sayın suat vekil bey..samsun büyükşehir başkanı milyon dolarları saatte 26 km hız yapacak olan ve fakülteye ulaşamadan geri dönecek olan kaanı arabası sistemine harcamaktadır..bizler üvey samsunlumuyuz ..yoksa sizler samsunun sadece 1 bölgesininmi vekilligini yapıyorsunuz..saygılar okur arkadaşlara