6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Anne katili sahilde gezerken yakalandı

Samsun'da annesini tek bıçak darbesiyle öldürüp, ablasını da 11 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan şahıs, olaydan 6 saat sonra sahilde gezerken yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre olay, Yenidoğan Mahallesi Cem Sokak No: 1'de bulunan Birlik Apartmanı'nın 3. katında bugün saat 09.00 sıralarında meydana geldi. U.Ö (40), evlerinde tartıştığı annesi Zeynep Önem'i (64) karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Annesinin bıçaklandığını gören Nurgül Önem (41) evden kaçarak komşusuna sığınmak istedi. Bu sırada ablasının peşine düşen U.Ö, Nurgül Önem'i merdivende yakalayarak 11 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan anne Zeynep Önem, Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne, Nurgül Önem ise Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne Zeynep Önem, ameliyata alındığı sırada kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gazi Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Nurgül Önem'in ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, katil zanlısı U.Ö'yü yakalamak için alarma geçti. Polis, şehir merkezinde bütün park, bahçe, otogar ve zanlının gitmesi muhtemel bütün adreslere baskın düzenledi. Katil zanlısı U.Ö, polis tarafından olaydan 6 saat sonra bugün 15.00 sıralarında Samsun Sevgi Kafe yakınındaki sahilde üzerindeki kanlı tişörtü ile gezerken yakaladı. 

Gözaltına alınan U.Ö'nün bunalıma girdiği ve annesi ile kardeşini niçin bıçakladığını bilmediğini söylediği öğrenildi. Adli Tabiplik'e sevk edilerek sağlık kontrolünden geçirilen U.Ö, sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 18:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?