6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Anne ve anne adaylarına seminer

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen 'Anne-Çoçuk Eğitim Projesi' ile anne ve anne adaylarının eğitilmesi planlanıyor.

Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde her pazartesi 13.00-16.00 saatleri arasında verilecek eğitimle, 'bilinçli anne' oluşturulması amaçlanıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eğitime çok önem verdiklerini vurgulayarak, genç dimağların şekillenmesinde eğitimin önemli olduğuna ve bunları eğitecek annelerin de mutlaka eğitilmesi gerektiğine işaret etti.

Genç, "Hedefimiz beldemizi her yönüyle kalkındırmak. Bunun içinde tüm kamu kurumları ile beldemize gelecek yatırımları masaya yatırıyor, neleri yapabilirizi tartışıyoruz. Özellikle anne ve babalara yönelik olarak yaptığımız eğitim seminerlerinde Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) ile çok güzel projeler hayata geçirdik ve 'Anne-Çoçuk Eğitimi Seminerleri' ile de yenilerini hayata geçirmeye devam ediyoruz" dedi.

Annelere ve anne adaylarına yönelik ücretsiz olarak yapılan 'Anne-Çocuk Eğitimi'nin Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde her pazartesi 13.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini ifade eden Genç, tüm anneleri ve anne adaylarını bu eğitim seminerine katılmaya davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 15:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?