4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Apaydın güven tazeledi

SAMSUN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI APAYDIN GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı ve Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fevzi Apaydın, tek aday olarak 9. kez gittiği Olağan Genel Kurul'da 27 yılın üzerine yeniden başkan seçildi.

Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 11. Olağan Kongresi Fuar içi Villa Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimlere, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Fatih Öztürk, Birnur Şahinoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Osman Çakır ile çok sayıda davetli katıldı.

27 yıldır başkanlık görevini yürüten Fevzi Apaydın, oy kullanan 250 delegenin tamamının oyunu alarak güven tazeledi. 27 yıldır desteğini esirgemeyen şoför esnafına teşekkür eden Fevzi Apaydın, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün şehrinin şoförlerinin, şoför esnafının kendisini zirveye taşıdığını ve genel başkan yaptığını kaydetti. Apaydın, yeniden başkan seçilmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadığını, görevini layıkıyla yerine getirmek için mücadelesinin süreceğini belirtti.

Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:"Yusuf Sayım Erkan, Hasan Bektaş, Yılmaz Türkan, Recep Yaman, Mecit Yıldız, Muzaffer Hamurcu, Arslan Öngüç, Selahattin Değirmenci, Yaşar Sungur ve İsa Güven."

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 17:47:03
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 23:57:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?