6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Arazi kavgası kanlı bitti

Samsun'da arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada amca oğullarının silahlı saldırısına uğrayan kardeşlerden biri hayatını kaybederken, diğeri ise yaralandı.

Merkeze bağlı Demirci köyünde dün Yaşar Ç. (39), kardeşi Recep Ç. (30) ile birlikte tarlada söktükleri yeşil soğanları 55 LK 183 plakalı kamyonetlerine yükledikten sonra evlerine giderken, amcalarıyla ortak oldukları 1 dönümlük arazide iş makinesiyle düzletme çalışması yapıldığını gördüler.

Sürücü Yaşar Ç., kamyonetini durdurarak amcasının oğlu İsa Ç.'ye (35) ortak olan yerlerinde ne yaptığını sordu. Çıkan tartışmada İsa Ç., araç içindeki amcasının oğulları Yaşar Ç. ve Recep Ç.'ye tabancayla ateş açtı. Recep Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, başından vurulan Yaşar Ç. ise yaralandı. Silah seslerinin ardından Yaşar Ç.'nin feryatlarını duyan tarlada çalışan köylüler, yaralı şahsın yardımına koştu. Olaydan sonra kaçan silahlı saldırgan jandarmanın takibi sonucu yakalandı. Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları araştırmada 4 adet 7.65 mm çaplı boş kovan ele geçirdi.

Yaşar Ç. kaldırıldığı Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kardeşinin cesedi de otopsi yapılmak üzere aynı hastaneye kaldırıldı.

Yaşar Ç., kardeşini ve kendisini amcasının oğlu İsa Ç.'nin vurduğunu belirterek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 10:12:46
Güncelleme :23 Kasım 2008 Pazar 15:23:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?