5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Arkadaşını hunharca katletti

Samsun'da bir kişi kendisine ayı diyerek hakaret ettiği iddiasıyla 2 çocuk babası arkadaşını boğazını kesip, 47 yerinden bıçaklayarak öldürdü. 

Olay, Kıran Mahallesi Kırgız Caddesi 4. Sokak No: 22'de meydana geldi. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde bahçıvan olarak çalıştığı öğrenilen 2 çocuk babası Cemal Yaman (30), Pazar günü eşi Nuriye Yaman (32) ve çocukları Mustafa (5) ve Alperen'i (2) Bafra İlçesi'nin Yağbasan Köyü'ne gönderdi. Cemal Yaman dün işe gitmeyince arkadaşları duruma yakınlarına bildirdi. Dün akşam saat 22.00 sıralarında eve tuvaletin penceresinden giren yakınları, Cemal Yaman'ın kanlar içinde cesediyle karşılaştı. Olay polise haber verildi. 

Yapılan araştırma sonucu Cemal Yaman'ın boğazının kesildiği, karnı ve sırtıyla vücudunun yaklaşık 47 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı. Ölüm haberini alan Yaman ailesi gözyaşlarına boğuldu. Köyünden evine

getirilen Nuriye Yaman sinir krizleri geçirdi. Ölen gencin babası Sefer Yaman (66) ve kız kardeşi Seçgül Yaman, Yeter Yaman ile annesi Döndü Yaman'ın feryatları yürekleri parçaladı. 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde 380 milyon lira maaşla mevsimlik işçi olarak bahçıvanlık yaptığı öğrenilen Cemal Yaman'ın hafta sonları da simit satarak ek iş yaptığı belirtildi. Komşuları Cemal Yaman'ın çok iyi biri olduğunu söylediler. Cemal Yaman'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayişe Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olaydan sonra alarma geçti. Yapılan araştırma sonucu Cemal Yaman ile Çarşamba akşamı birlikte görülen arkadaşı Barış A. (25) polis tarafından gözaltına alındı. Barış A. suçunu itiraf ederek, Cemal Yaman'ı kendisine ayı diyerek hakaret ettiği için öldürdüğünü iddia etti. 

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 11:04:14
Güncelleme :23 Haziran 2006 Cuma 16:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?