6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Arslan'dan otopark projesine destek

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un dev otopark projesi ile ilgili yaptığı çağrıya destekler sürüyor.

Yatırımcı ve iş adamlarının 9 katlı 550 araç kapasiteli dev otopark projesine destek vermelerini isteyen Başkan Erdoğan Tok'un çağrısına ilk cevap Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Hasan Arslan'dan geldi.

Büyüyen ve gelişen Samsun'un artan nüfusuyla birlikte kentin kanayan yarası haline gelen otopark sıkıntısının büyük bir sorun teşkil ettiğini dile getiren Hasan Arslan, kendisine bağlı bulunan tüm odalar ve işbirliği halinde bulunduğu, iş adamlarıyla birlikte otopark projesine destek vereceklerini söyledi.

Yıllardır Emlakçılar Odası'nda üyelerinden destek alarak başkanlık görevini sürdürdüğünü ve bu başkanlık döneminde bir sivil toplum örgütü olarak kentin ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Arslan, projeyi tüm ayrıntılarıyla incelediğini ve şehre kazandırılacak dev otopark projesinin Samsun trafiğinin araç yükünü büyük oranda hafifleteceğini kaydetti.

Başkan Erdoğan Tok'un bu büyük projesinin arkasında olduklarını belirten Arslan, "Yıllardır birçok yerel yönetici tarafından yapılması düşünülen, ancak girişimci ruhuyla bu işi sonlandırmaya çalışan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, tüm hizmetlerinde kent sorunlarına eğilerek çalışmalar yapmıştır. Samsun'un kanayan yarası hale gelen otopark sorununun çözülmesi için şehrin zaman kaybetmeye vakti kalmamıştır. Biz, Emlakçılar Odası ve işbirliği ve sürekli görüşme halinde bulunduğumuz iş adamlarımızla bu işin destekçisiyiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 19:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?