2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Artvin ve Ladikliler'den Burma'ya destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma'ya, Atakum'da yaşayan Ladikli ve Artvinlilerden tam destek geldi.
Seçim çalışmalarını son hızla sürdüren CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma, Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nde Atakum'da yaşayan Ladiklilerle buluştu.

Ladiklilere hitaben yaptığı konuşmada, 29 Mart seçimlerinin önemine dikkat çeken Burma, "Seçimler Atakumumuzun geleceği için çok önemli. Adayları iyi inceleyin. Kim olduklarına bakın. Bu seçim AK Parti ile benim aramda geçecek. Onların adayını ben saymıyorum. Bu konuda herkes hesabını yapacak, bu olan bitenleri gözünden geçirecek ve Atakum'un geleceğini seçecek. Şimdi sizlere büyük görevler düşüyor. Çevrenizi 5 yılda yaşananlar konusunda bilgilendirin. Atakum'un 5 yılda nasıl soyulduğunu, nasıl bir çaresizliğe teslim edildiğini, büyük projeler diye büyük palavralarla halkın nasıl kandırıldığını anlatın" dedi.

Ladiklilerin ardından Artvinliler tarafından Salon Sıfır 8'de misafir edilen Burma, Atakum'un mevcut Belediye Başkanı Adem Bektaş'ın son zamanlarda yanında AK Parti'li milletvekillerini eksik etmediğine dikkat çekti ve vekilleri Samsun'un sorunlarıyla ilgilenmeye davet etti. Burma, "İktidarın Samsun milletvekilleri, sanki Samsun'u abat etmişler, Samsun sanki işsizlikten, yoksulluktan, açlıktan kurtulmuş gibi, işlerini güçlerini bir kenara bırakıp, Atakum'da geziyorlar. Adaylarına oy istiyorlar. Şu Atakum'u bir dolaşın beyler. Bakın kaç tane dükkan açık? Kapalıları sayamazsınız. Bu halkın durumu ne önce bununla ilgilenin. Samsunspor ile uğraşın, işsizlikle uğraşın, bırakın Atakum'da oy toplamayı" dedi.

Öte yandan, Ladikliler Derneği'ndeki toplantıda bir ozanın, CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma'ya yazmış olduğu şiir, vatandaşlar ve Burma'dan büyük alkış aldı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 14:25:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?