4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Asansör Dehşeti: Bir ölü

Samsun’da misafir olarak gittiği evin apartmanının asansörüne sıkışan yaşlı kadın, feci şekilde can verdi. Sıkışan yaşlı kadını kurtarmak için itfaiye ve polis alarma geçti. Ancak, sıkıştığı yerden yarım saat sonra kurtarılan yaşlı kadının hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Rasathane Mahallesi Bilginler Sokak numara 14’de bulunan Gündoğdu Apartmanı’nın 3. katında bugün saat 14.00 sularında meydana geldi.

İlyasköy Mahallesi’nde ikamet eden 3 çocuk annesi 70 yaşındaki Sabira Yar, akrabalarının oğlunun askerden gelmesi üzerine göz aydınlığı için söz konusu ailenin evine gitti. Ancak, asansöre binen yaşlı kadın duvar ile asansör arasında sıkıştı.

 Sabira Yar’ın feryatları üzerine olay yerine koşan vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ve polis ekipleri, kafası asansör ile duvar arasına sıkışmış olan ve sadece elini tutabildikleri Sabira Yar’ı kurtarmak için seferber oldu.

Olay yerine 112 Acil Yardım ve Kurtarma ekipleri de çağrıldı. Yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışması sonucu Sabira Yar, sıkıştığı yerden güçlükle çıkartıldı.

Sağlık görevlileri tarafından muayene edilen Yar’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Sabira Yar’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Yaşlı kadının ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğulurken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

samsun
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 16:03:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?