2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Asayiş günlüğü

Samsun'da kimliği belirsiz kapkaççı, bir bayanın çantasını alıp kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi Aziziye Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Pervin Ç.'nin (24), sokakta yürüdüğü bir sırada yanına yaklaşan kimliği belirsiz 25 yaşlarındaki bir kapkaççı, zorla elindeki çantayı alarak kaçtı. Pervin Ç., polise şikayette bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.

- ARANAN ARAÇ YANGINDA ELE GEÇTİ

Samsun'da hacizli olduğu için aranan bir otomobil, çıkan yangın sonucu ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı Kürtün Köprüsü yanında park halinde olan Atilla T.'ye ait 55 SZ 510 plakalı otomobilde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek yanan otomobili söndürürken, yapılan araştırma sonucu söz konusu otomobilin hacizli ve yakalamalı olduğun tespit edildi. Otomobil, otoparka çekilirken sahibine ulaşılmaya çalışılıyor. Soruşturma sürdürülüyor.

- BIÇAKLI SALDIRI: 1 YARALI 

Samsun'da bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bıçaklı saldırıya uğrayan Mehmet B. (50), göğsünden yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı şahıs tedavi altına alındı. Ailevi sebeplerden dolayı Mehmet B.'yi bıçakladığı iddia edilen Nezahat B.(37), gözaltına alındıktan sonra ifadesi alınıp savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. Soruşturma sürdürülüyor.

- SİGARA İÇTİĞİ İÇİN BABASIYLA TARTIŞAN GENÇ KIZ EVDEN KAÇTI 

Samsun'un Terme ilçesinde genç bir kız, sigara içtiği için kendisiyle tartışan babasına kızarak evden kaçtı. Edinilen bilgiye göre, Çay Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sigara içtiği için kendisini uyaran babası O.Ö. ile tartışan S.Ö. (17), evden kaçtı. Baba O.Ö. kızının kaybolması üzerine bulunması için polisten yardım istedi. Soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 12:10:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?