5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Asfalt çalışmaları denetlendi

Karayolları 7. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. 

Canik Beldesi'nde yapılan çalışmalar hakkında Başkan Genç'ten bilgi alan Uraloğlu, Yeşilova Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. Samsun-Asarcık devlet yolunun bağlantı yerinde yaşanan sıkıntının bir an önce giderilmesi için çalışmaların başlanacağını dile getiren Uraloğlu, "Canik Belediyesi, Yeşilova Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyor. Samsun-Asarcık yolunun bu mahalleden geçmesi nedeniyle, yolun Alirıza Bey Bulvarı'na bağlantı noktalarında bazı sıkıntılar yaşanıyor. Karayolları olarak bu sıkıntının en kısa zamanda aşılması için çalışmalarımıza başlayacağız" dedi. 

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün Yeşilova Mahallesi başta olmak üzere 13 mahallede asfalt, kaldırım, bordür ve yeni yol açma çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Asarcık-Samsun devlet karayolunun çevre yolu geçişi sonrası şoförlerin büyük sıkıntı yaşadıklarını, bu alanda yaşanan sıkıntının bir an önce giderilmesini gerektiğini söyledi. Büyük araçların ve iş makinelerinin ara yolları kullandıklarını ve büyük tehlike arz ettiklerini belirten Başkan Genç, "Bu konuda mahalle halkından sürekli şikayetler alıyoruz" diye konuştu. 

Başkan Osman Genç'in makamında yapılan görüşmelerin ardından Uraloğlu, Başkan Osman Genç ile birlikte Asarcık-Samsun yolunun Yeşilova Mahallesi'ndeki bağlantı yerine giderek yaşananın sıkıntıya tanık oldu. Uraloğlu, yaşanan sıkıntının en kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturulacağını vurguladı.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2006 Cuma 12:43:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?