2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Asfalt çalışmalarına devam

ATAKUM'DA ASFALT ÇALIŞMASI

Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış mevsimi olmasına karşın hem sahilde hem de iç kesimlerde asfalt dökme çalışmalarını sürdürüyor.

Kış mevsiminin asfalt döküm mevsimi olmadığını, belediyelerin genelde asfaltı yazın döktüğünü belirten yetkililer, "Yazın asfalt dökümünü herkes yapıyor. Önemli olan kışın dökebilmektir. Biz, havaların bize elverdiği tüm zamanlarda asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Döktüğümüz asfalt standartların üstündedir ve uzun yıllar dayanacak şekildedir" dediler.

Atakum'u güzelleştirmek ve geliştirmek adına çok emek harcadıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Göreve gelişimizin üzerinden bir yıl bile geçmemesine karşın planlı-programlı hareket ederek, ekiplerimizin gayreti ve başarısı sayesinde Atakum'da asfalt dökmediğimiz cadde ve sokak bırakmamaya çalışıyoruz. Yaptığımız başarılı çalışmalar neticesinde de birçok belediyeye örnek olduk, artık onlar da kışın asfalt dökmeye başladılar" diye konuştu.

ATAKUM'DA ASFALT ÇALIŞMASI
ATAKUM'DA ASFALT ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 12:02:05
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 13:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 85.99.103.xxx Tarih : 16.12.2009 11:56:54

selam okur arkadaşlar..Atakum başkanımız maaşallah işbaşı yapmuş..asfalt iyi bir hizmet..fakat ben Altınkum bölgesindeyim ve yollarımız kışın çammur..yaz aylarında ise toz bulutları altında..bizede bu tip hizmetler gelecekmi diye sormak iisterim..sadece secemen gözetilerek yapılamamıştır bu hizmet atagı inşaallah..tam olarak adresimide verebilirim..incesu yalı mahallesi..haa unutmadan arazilerde sular altında kalmakta kışın..3 veya 5 büz döşenirse parseller arası su gecişi saglanmış olur..saski nin giderine baglanabilir..saygılar