6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Asfaltta gece mesaisi

İlkadım'ın görünümüne ve özellikle geleceğine olumlu yönde katkı sağlamak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Halkımızla birlikteliğimizi sürdürerek çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Uygun havaları en iyi şekilde değerlendiren İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, zaman kavramını ortadan kaldırarak çalışmalarını yürütüyor. Kadıköy mahallesi Bektaş Sokak'ta gece yapılan çalışmada asfalt dökümü yapan ekipler, çevre sakinlerinin sıcak ilgisiyle karşılaştı. Fen İşleri ekiplerinin çalışmaları gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. İlkadım halkının hizmetin en iyisini hak ettiğinin altını çizen Tok, 5 yılda gerçekleştirdikleri hizmetlerle İlkadım'ı çağdaş bir kent yaşamıyla buluşturduklarını söyledi.

Alt yapısı biten mahalleleri, toz ve çamur çilesinden kurtardıklarını ifade eden Başkan Tok, "Vatandaşlarımızı çamurlu ve tozlu yollardan kurtarmak için gece-gündüz çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Alt yapısı tamamlanmayan mahallelerimizi de toz ve çamur sıkıntısını, parke taş ve asfalt çalışmasıyla bitiriyoruz. İlkadım'a hizmet etmeye, İlkadım'ı Samsun'un geleceği yapmaya hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Yatırımların, bugüne kadar ihmal edilen bulvar üstü mahallelerde yapıldığını belirten Başkan Erdoğan Tok, "İlkadım'da başlayan değişim, gelişerek ve daha da büyüyerek devam ediyor. Bugüne kadar hiç yol çalışması yapılmayan sokaklarımıza öncelik veriyoruz. Sağlıklı bir yapılanma geçirmeyen bulvar üstü mahallerimizde yol, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını daha yoğun olarak sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 16:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?