4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Aşk cinayeti davasına devam edildi

Samsun’da bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen genç ve arkadaşı ile uğruna cinayet işlenen genç kızın yargılanmasına devam edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, İstasyon Mahallesi Engin Sokak üzerinde yaklaşık 3 ay önce gece saat 02.30 sularında meydana geldi. Sokak üzerinde kalbinden bıçaklanan Emrah Bayar (23), hayatını kaybetti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, sokak üzerindeki kan izlerinin olay yerine yakın bir evde son bulduğunu tespit etti. Bunun üzerine eve giren ekipler, kan izlerinin evin içinde de olduğunu belirledi. Evde tek başına yaşadığı öğrenilen Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tekstil Bölümü öğrencisi Göknur Kaplan (22), Ordu’nun Fatsa İlçesi Yalıköy Beldesi’nde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Göknur Kaplan’ın ifadesi doğrultusunda cinayeti Serkan Erdoğan’ın (22) işlediği ve olay günü yanında Mehmet Uludoğan’ın (22) da olduğu ortaya çıktı. Uğruna cinayet işlenen Göknur Kaplan, katil zanlısı Serkan Erdoğan ve olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Mehmet Uludoğan tutuklandı.
Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davada, müdahil avukatı Süleyman Çıray, mahkeme heyetinden sanık Öznur Kaplan’ın bakirelik testinden geçirilmesini talep etti. Ancak cumhuriyet savcısı, dava dosyasına her hangi bir katkı sağlamayacağı için bu talebi reddetti. Duruşma, şahitlerin dinlenmesi için ertelendi.

Samsun-İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 16:11:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?