5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Askeri araç kaza yaptı: 5 yaralı

Samsun'da bir askeri aracın beton mikseriyle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si teğmen, 1'i astsubay, 2'si er olmak üzere toplam 5 asker yaralandı.

 

 

 


Edinilen bilgiye göre, Samsun-Ankara karayolunda meydana gelen bir trafik kazası nedeniyle olay yerine gitmek üzere Atakent beldesinde bulunan İl Jandarma Komutanlığı'ndan hareket eden er Samet K.'nin kullandığı 755084 plakalı jandarma minibüsü, saat 19.00 sıralarında Atakum beldesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı Yüceloğlu Kavşağı'nda, Nişantaşı Caddesi'nden aniden bulvara çıkan Yılmaz Y. yönetimindeki 55 K 5542 plakalı beton mikseriyle çarpıştı. Kaza sonrası olay yerinde can pazarı yaşandı.


Kazada subay, astsubay ve erler araç içinde sıkıştı. Polis ve itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla sıkıştıkları araçtan çıkarılan yaralılar Teğmen Metin Onur U., Teğmen Serdar B., Astsubay Bülent F., sürücü Er Samet K. ve Er Yücel U., olay yerine gelen ambulanslarla OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi, Gazi ve Mehmet Aydın Devlet Hastaneleri'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mikserin sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 20:04:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?