4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Aşkı için adliyeye geldi, yakalandı

AŞKI İÇİN ADLİYEYE GELİNCE YAKALANDI

Samsun'da sevgilisiyle silahlı yağma ve hırsızlık gibi suçları işlediği iddia edilen kadın, 2 yıl sonra sahte kimlikle yakalanan sevgilisini adliyeye görmeye gelince gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi ile 1. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 2008 yılında işlenen silahlı yağma ve hırsızlık suçlarından yakalama kararı bulunan Ahmet Ş.(41), Kıranköy Mahallesi'nde jandarma ekiplerince, Kenan İçigen adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi'ne sevk Edilen Ahmet Ş.'ye adliye girişinde bir bayanın yanaşmaya çalıştığı ve görmek istediği fark edilmesi üzerine polis ve Jandarma ekipleri

müdahale etti. Yapılan incelemede kadının, 1. Ağır ceza Mahkemesi tarafından silahlı yağma suçundan yakalama kararı bulunan İlknur O.(36) olduğu belirlendi ve kadın gözaltına alındı. Erkek arkadaşıyla birlikte çeşitli suçlara karıştığı, yapılan incelenin ardından belirlenen ve sevgilisini görmek için adliyeye geldiği anlaşılan İlknur O., ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Öte yandan, adliyeye çıkarılan Ahmet Ş.'nin 7 ayrı suçtan arandığı da belirlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 16:00:02
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 18:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?