5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Askıda ekmek projesi gerçekleşiyor

Samsun'un Canik Belde Belediyesi ile fırıncıların yaptığı işbirliği çerçevesinde "askıda ekmek" projesinin hayata geçirileceği bildirildi.
 
Fırıncılar Odası Başkanı Ali Yiğit ve beldedeki fırıncı esnaflarıyla Canik Belediyesi Meclis Salonu'nda biraraya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, projenin desteklenmesi noktasında hayırsever vatandaşlara büyük görevler düştüğünü söyledi. 

Proje hakkında fırıncıları bilgilendiren Başkan Genç, "askıda ekmek" projesinin Samsun'da bir ilk olacağını söyledi. Başkan Genç, "Bu projemizin bel kemiğini yardımsever vatandaşlarımız oluşturacak. Fırına ekmek almaya gelen hayırsever vatandaşlarımızın alacağı ekmekten fazla para vererek, askıda kalmasını istediği ekmek kadar para ödeyecek. Böylelikle ihtiyaç sahibi insanlar beldemizdeki fırınlara giderek, ihtiyaçları olan ekmekleri alabilecek. Bu proje toplumda huzuru sağlamaya katkı sağlayacaktır" dedi. 

Toplantıya katılan Fırıncılar Odası Başkanı Ali Yiğit ise, fırıncı esnafıyla yürütülecek projenin yerinde olduğunu ve projenin uygulanması noktasında fırıncılar odası olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2006 Salı 18:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?