4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

ASKON yüzleri güldürecek

ASKON OKULLARA 2 BİN ÇİFT AYAKKABI VE ÇORAP DAĞITACAK

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şube yönetimi İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç'u makamında ziyaret ederek, Samsun ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenleyecekleri ayakkabı ve çorap dağıtımı konusunda ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespit edilebilmesi için yardım istedi.

ASKON Samsun Şube Başkanı Adnan Öz, Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç'a görevinde başarılar dilerken, Samsun eğitim ve öğretimi konusunda fikir alışverişinde bulundu. Öz, Koç'tan Samsun ve ilçelerindeki okullardan ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesi konusunda yardım istedi.

Samsun Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç ise ASKON'un eğitim ve öğretim konusunda göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederken, öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için gerçekleştirilecek olan yaklaşık 2 bin çift ayakkabı dağıtımının takdir edilecek bir davranış olduğunu dile getirdi. Samsunlu işadamlarının eğitim ve öğretime karşı sergiledikleri yaklaşımın takdir edilecek noktada olduğunu da dile getiren Koç, ASKON Şube Başkanı Öz'e başarılarının devamını diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 16:35:02
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 22:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?