2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Aslan'a destek gecesi düzenlendi

Samsun'un Bafra ilçesinin Fevzi Çakmak Mahallesi'nde MHP Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan'a destek gecesi düzenlendi.


Kızılırmak Düğün Salonu'nda düzenlenen gecede konuşan Hasan Aslan, Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri tarafından düzenlenen geceden dolayı çok memnun olduğunu ifade etti. Aslan, 29 Mart seçimlerine 29 gün gibi kısa bir süre kaldığını, kazanmak için Bafra'nın her yerinde seçim çalışması sürdürdüklerini söyledi. Hasan Aslan konuşmasında, halka hizmet için aday değiştirmenin önemli olmadığını, zihniyetin değişmesinin önemli olduğunu vurguladı. 1994 seçimlerinden bu yana hiçbir parti ayırımı yapmadan hizmet ettiğine dikkat çeken Aslan, "Şu anda ise Bafralının ortak adayı olarak çalışmalarıma devam etmekteyim" dedi.
"Ben dün de MHP'liydim, bugün de MHP'liyim" diyen Aslan, "Herkes emin olsun ki Türk milliyetçilerinden kimseye zarar gelmez. Halka hizmeti, hakka hizmet olarak düşünen bir ekiple bu seçimi almaya kararlıyız" diye konuştu.
Bütün Bafralıları yanında görmek istediğini söyleyen Hasan Aslan, "Çünkü belediyecilik bizim işimizdir. 30 Mart sabahı Bafra'da gün yeniden doğacak" şeklinde konuştu.


Düzenlenen geceye parti yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi adayları, MHP Kadın Kolları Teşkilatı, Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 12:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?