6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Atakum adayı Metin Burma

Samsun'un ilçesi Atakum'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayını Metin Burma olarak açıkladı. 

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için CHP, Atakum Belediye Başkan adayını SHP'den CHP'ye geçen Metin Burma olarak belirledi. CHP Atakum İlçe Binası önünde yapılan törenle, CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, başkan adayı Metin Burma'ya partisinin rozetini taktı. 

CHP Atakum Belediye Başkan adayı Metin Burma yaptığı konuşmada, 1994 yılında Atakum Belediyesi Başkanlığı'na geldiği zaman Atakum'un çamur deryası içinde sivrisineklerin kol gezdiği bir yer olduğunu belirterek, "Yolu, suyu, kanalizasyonu olmayan bir Atakum'u şehir yaptık. Arkamda Muzaffer Önder vardı. Onunda desteğiyle modern ve çağdaş bir Atakum ortaya çıkardık. Bu çamurlardan kurtulduk, yeni okullar yaptırdık. Bizden sonra gelenlere teslim ettiğimiz arsalar, yeşil alanlar, parklar kimlere ve kaç paraya peşkeş çektiklerinin belgeleri hepsi elimde var. Bunları önümüzdeki seçim sürecinde tek tek ortaya koyacağız. Hepsi kaçacak delik arayacaklar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 16:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bülent bulut IP: 88.224.62.xxx Tarih : 21.01.2009 15:32:54

sevgili başkanım metin burma tekrar aday olmana çok sevindik inşallah kazanırsın seni çok seviyoruz bunu munutma senin atakuma yaptıklarını biliyoruz dahada çok şeyler yapacaksın partinin ne olduğu beni ilgilendirmiyor senin şahsiyetin atakuma yeterde artar bile başarılar