2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atakum Belediyedi darda!

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, yaklaşık 20 milyon TL'ye yakın borç yükü altında olduklarını belirterek, "Hacizler kapıda" dedi.


Atakum Belediye Başkanı seçilen Metin Burma'ya tebrik ziyaretleri sürüyor. Burma, ilk olarak Atakum'a yeni katılan beldelerde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Yoğun bir seçim dönemini geride bıraktıklarını belirten Burma, yeni dönemde muhtarlarla birlikte Atakum'un gelişmesi ve büyümesi için el ele vereceklerini kaydetti. OMÜ Öğrenci Konseyi'ni ağırlayan Burma, yeni dönemde öğrencilere yönelik yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. CHP Atakum Kadın Kolları üyesi yaklaşık 60 kadın Burma'yı ziyaret etti. Burma, kadınları meclis toplantı salonunda ağırladı.

Atakum Belediyesi'ni büyük bir borç yükü ile teslim aldığını anlatan Burma, seçim sürecinde, “Benim bir kuruş borcum yok” diyen eski Belediye Başkanı Adem Bektaş'a göndermede bulunarak, "Birileri 'borç yok' diyordu. 'İftira atıyor' diyordu. Bakın şimdi belediyenin kapısında hacizler var. Ben bu dosyaları tek tek açıklayacağım. Büyük bir yük altına girdik" diye konuştu.


Daha sonra Burma'ya, CHP Atakum Kadın Kolları Başkanlığı tarafından bir plaket takdim etti. Üzerinde, "Sizlerle başladık, sizlerle yürüdük. Bu yolda ilerlerken gönlümüz yine sizinle" yazılı bir plaket veren CHP Atakum Kadın Kolları Başkanı Nursen Açıkmeşe, "Biz her zaman sizinle birlikteyiz" dedi. Burma'yı Havza Bekdiğin Belediye Başkanı Halit Ulusoy, Samsun Muharip Gaziler Derneği, Karadeniz Bedensel Engelliler Derneği, Samsun Turizm Derneği ve Samsun Rotary Kulübü üyeleri de ziyaret etti.

İha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 18:15:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?