2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atakum Belediyesi'nden vergi uyarısı

Atakum Belediyesi Gelirler Müdürü Fatma Arıcı, kapatılan belde sınırları içerisinde yaşayan vatandaşları emlak ve çevre temizlik vergilerinin ödenme yerleri konusunda uyardı.

Atakent, Kurupelit, Çatalçam, Altınkum ve Taflan belediyelerinin Atakum İlçe Belediyesi'ne katılmasının ardından vatandaşların yaşamış olduğu bürokratik sorunlar devam ederken, Atakum Belediyesi Gelirler Müdürlüğü tarafından bir uyarı yapıldı.
31 Mayıs 2009 tarihinde sona erecek olan emlak ve çevre temizlik vergilerinin ödenme koşulları hakkında ilçe halkını yakından ilgilendiren bir açıklama yapan Gelirler Müdürü Fatma Arıcı, mükelleflerin bulundukları bölgelerde vergilerini ödeyebileceklerini söyledi. Atakent, Kurupelit, Çatalçam, Altınkum ve Taflan bölgelerinden vatandaşların emlak vergisi vermek için Atakum Belediyesi'ne geldiğine dikkat çeken Arıcı, "Emlak ve Çevre Temizlik vergileri (iş yerleri) birinci taksiti 31 Mayıs 2009 tarihinde sona ermektedir.
Bu dönem zarfında mükelleflerimiz vergilerini Atakent, Kurupelit, Altınkum, Çatalçam ve Taflan birimlerinde ödeyeceklerdir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 18:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?