2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atakum 'Bodrum' gibi oldu

Atakum sınırlarına girildiğinde farklı bir havanın sezildiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Atakum Samsun'un Bodrumu haline geldi, değişim sürüyor" dedi.


Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya ziyaretçi akını sürüyor. Başkan Burma, Atakum İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sezer Avcı'yı, Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürü Eroğan Şenel'i ve Diş Hekimleri Odası yönetim kurulu üyelerini ağırladı.


İlk olarak Şenel ile görüşen ve yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Burma, "Opera ve Bale Samsun'a önemli katkılar sunmaya başlamıştır" dedi. Şenel de Atakum Belediyesi ile ilerleyen dönemlerde ortak çalışmalar yapacaklarını kaydetti. Şenel'in ardından, Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı'na atanan Üsteğmen Sezer Avcı'yı ağırlayan Başkan Burma, "Yeni görevinizde size başarılar dilerim. Atakum'da birlikte çalışarak, Atakumlulara huzurlu bir dönem yaşatacağımıza inancım sonsuz" diye konuştu. Avcı da Başkan Burma'ya teşekkür ederek, Atakum noktasında her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını ifade etti.


Başkan Burma daha sonra Samsun Diş Hekimleri Odası Başkanı Suat Semiz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Semiz ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Burma, "Atakum sınırlarına girdiğiniz zaman farkı görüyorsunuz. Fark ettiyseniz burası artık Bodrum gibi oldu. Atakum artık Samsun'un Bodrum'u olmuştur. Sınırdan giriyorsunuz, yeme, içme, eğlence mekanları sırasıyla dizilmiş ve ileriye doğru da devam ediyor. Bu daha bir başlangıç. Gelişmeler ileride bizi turizmde istediğimiz noktaya taşıyacaktır. Hafta sonları Samsun nüfusunun yüzde 70'ini Atakum'da ağırlıyoruz. Bu çok önemli bir gelişmedir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 18:56:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?