4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Atakum fuarda tanıtılacak

ATAKUM FUARDA TANITILACAK

Atakum Belediyesi, Atakum'un güzelliğini, kumunu, denizini ve turizmle ilgili çalışmalarını tanıtmak ve bölgeye yatırımcı çekmek amacı ile Avrupa'nın ilk 5, dünyanın ise ilk 10 fuarı arasında yer alan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) yer alacak.

İstanbul Beylikdüzü TUYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 11-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara Atakum Belediyesi de turizm merkezi olma yolundaki hedeflerine bir adım daha yaklaşmak ve ilçeyi dünyaya tanıtmak amacıyla katılıyor. İlçenin güzellikleri çeşitli resim, video ve broşürlerle fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak. Ayrıca konuklara Samsun lokumu, Atakum desenli çay kupaları ve çay altlıkları ile çeşitli hediyelerde dağıtılacak.

Seçim öncesi Atakum'u turizm merkezi yapma sözü verdiğini ve bu doğrultuda emin ve kararlı adımlarla ilerleyen Atakum'u, böylesine uluslararası fuarda tanıtmanın önemine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “EMİTT, dünyanın ilk on fuarı arasında yer almaktadır. Ülkemizden olduğu kadar yabancı birçok turizm yatırımcısı ve seyahat şirketinin de yer alacağı böylesine önemli bir organizasyonda bulunmanın ilçemizin turizm alanında ilerlemesi ve gelişmesi açısından çok şey katacağına inanıyorum” dedi.

ATAKUM FUARDA TANITILACAK
ATAKUM FUARDA TANITILACAK
ATAKUM FUARDA TANITILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 15:29:03
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 16:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?