4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Atakum iskelesi uzatılıyor

ATAKUM İSKELESİ UZATILIYOR

Atakum'un simgesi olan Büyük İskele'nin bakım ve onarım çalışmalarının bir süre daha devam edeceği, ancak ilçenin turizm hedefine yakışır bir iskele olacağı belirtildi.

Şu an iskelenin ana boyu olan 142. metrede direk dikme çalışmalarını sürdürdüklerini, ancak iskeleyi 20 metre kadar daha uzatma projelerinin olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Atakum'un simgesi Büyük İskelemizin uzunluğu 142 metre idi. Biz bunu turizm hedefimize yakışır bir şekilde yenileme ve uzatma çalışmaları içerisindeyiz. Denizin izin verdiği ölçüde 20 metreye kadar iskelemizi uzatmak istiyoruz. Su derinliği 3.50 metreyi geçerse elimizdeki imkanlarla bundan daha derine direk dikme imkanımız olmadığı için orada bırakacağız" dedi.

İskelenin gerek görünümü gerekse düzenlemesi ile Atakum'un turizm hedefine hizmet edecek bir tesis olacağını, aynısından bir tane daha yapmayı planladığını kaydeden Başkan Burma, "Bu kadar büyük olmasa da yeni bir iskeleyi Atakumluların ve turizmin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

ATAKUM İSKELESİ UZATILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 15:21:02
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 15:28:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?