2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atakum sporda da iddialı

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum Belediye Spor minik futbolcularının idmanını izledi.

Çocuklarla sahada top oynayan Burma, Atakum'un sporda da adından söz ettireceğini söyledi.


Atakum Belediyesi'ne ait Banda Aceh Spor Tesisleri'ndeki sabah idmanının Atakum Belediye Spor Kulübü Başkanı Suat Hayri Erdönmez ve kulüp yöneticisi Ali Bolat ile birlikte izleyen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, minik futbolculara başarılar diledi. İdmanın ardından sahada minik futbolcularla bir araya gelen ve top oynayan Başkan Burma, Atakum ilçesinde spora önemli destek verdiklerini kaydetti.


Atakum'un her konuda iddialı bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Burma, "Atakum artık her konuda iddialı bir ilçe. Sporuyla, kültürüyle, sanatıyla, turizmiyle, kentleşmesiyle iddialı bir yer. Zaten Atakum'un yapısı genç ve dinamik. Sporcu çocuklarımız cıvıl cıvıl. Bizler zaten kuruluş dönemimizde geçmişte sportif faaliyetlerde epey bir yol kat etmiştik. Artık büyük bir ilçe olduk. Bundan sonra da bu başarıların devamı gelecektir" dedi.


Atakum Belediyesi olarak spora büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Burma, yakın bir dönem içerisinde Atakumluların büyük bir spor kompleksine kavuşacaklarının müjdesini de verdi. Burma, "Artık nüfusu 100 binin üzerinde büyük bir ilçeyiz. Atakum'a yakışır bir spor tesisi yapacağız. Bu tesiste adımızı tüm Türkiye'ye duyuracak bir dizi etkinlikler de yapacağız. Çocuklarımız, gençlerimiz, ailelerimiz çok hevesli. Herkes sporun takipçisi. Bu nedenle sportif faaliyetlerin yelpazesini de genişleteceğiz. Bu anlamda Samsun'da çok iddialı bir noktaya geleceğiz" diye konuştu. Atakum sahilinde sportif faaliyetlerin devam ettiğini de vurgulayan Başkan Burma, plaj futbolunun yanı sıra sahilde plaj voleybolu ile ilgili bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti.

ERDÖNMEZ: “SEZONU SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”
Takım ile ilgili teknik bilgiler veren Atakum Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hayri Erdönmez, maddi sorunları çözdüklerini ve iddialı bir şekilde hedef büyüttüklerini söyledi. Erdönmez, "Büyüyen Atakum ilçesinin gelişmesine paralel olarak futbolda da önemli gelişmeler var. Alt yapıdan diğer bölümlere kadar yönetim olarak bu konuda adımlar attık. Atakum'daki futbol heyecanını bundan sonra tüm Atakumlularla paylaşacağız. Takımımızı daha ileri liglerde görmek için tüm hazırlıklarımız devam etmektedir. Sezon açılışını sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.
FOTOĞRAF:
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum Belediyespor minik futbolcularının idmanını izledi. Çocuklarla sahada top oynayan Burma, Atakum'un sporda da adından söz ettireceğini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 16:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?