6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Atakum'a ilk noter kurulacak

Mahalle toplantıları kapsamında Beypınar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, ilçeye ilk noterin kurulacağını açıkladı.


AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir ve TED Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Soyak'ın misafir olduğu toplantıda konuşan Adem Bektaş, "İlçe olduktan sonra devlet kurumlarının hemen hemen tamamı ilçede görev yapmaya başladı. Bunun ötesinde ticari yoğunluğu fark eden ve paranın varlığını hisseden bankalar ilçede tek tek şube açtı. Tek eksiğimiz noterdi. Onun da girişimlerini tamamlayarak ilçeye bir noterin kurulacağı müjdesini vermek istiyorum" dedi.


Başkan Bektaş, şunları söyledi: "Özel sektör, son 5 yıl içinde Atakum'a önemli yatırımlar yaptı. Atakum'un ihtiyacına karşılayacak bir hastane inşaatı var ve kısa süre sonra tamamlanarak hizmete açılacak. TED koleji burada yatırım yaptı. Atakum'da ki gelişmeler birbirine paralel olarak sürüyor. Artık yapacağımız yatırımları İlçe olarak değerlendiriyoruz. Atakum Samsun'un en önemli ilçesi olacak."
Başkan Bektaş'ın mahalle toplantısına konuk olan AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir ise, "Samsun fevkalade gelişiyor. Bu gelişmeyi bu mahalleden bile fark etmek mümkün. Atakum Belediyesi kurucu meclis üyelerinden birisiyim. 5 yıl süreyle Metin Burma ile görev yaptım. Metin bey ben ayrıldıktan sonra 5 yıl daha görev yaptı. 10 yılda yapılamayan hizmetleri değerli başkanımız 5 yıla sığdırmış durumda" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 18:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?