2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atakum'a yeni otel

ATAKUM'A YENİ OTEL

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Atakum'u turizm çekim merkezi yapacağımıza dair söz vermiştim. Bugüne kadar açılan ve bundan sonra da açılacak otel ve turistik tesislerimizle bu sözümü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum"dedi.

Atakum ilçesi Çobanlı Sapağı mevkisinde 25 Oda, 50 yatak kapasitesi ile hizmete giren Bucibba Otel'in Atakum'un turizm potansiyeline katkı sağlayacağını söyleyen Başkan Metin Burma, "Açılışlardan her zaman keyif almışımdır. Hele hele bu açılış kentimizde olursa daha büyük keyif alıyorum. Açılan birde 'Atakum'u turizm cenneti haline getireceğiz' sözümüzü perçinleyen, verdiğimiz söze hizmet eden tesisler olursa, bu duyguyu kelimelerle tarif bile edemiyorum" diye konuştu.

Hizmete giren her otelin Atakum'un reklamı olduğunu belirten Başkan Burma, "Turistik yatırımları her zaman destekledik ve destekleyeceğiz. Kentimizin geleceği turizmdedir. Turizm fakirlik ve işsizliğin azalması demektir. Sağlam temellerle girdiğimiz bu yolda, iş adamlarımızın da dikkatlerini turizm alanına vermesiyle çok başarılı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

ATAKUM'A YENİ OTEL
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 18:42:01
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 19:33:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?