4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Atakum'da 23 Nisan şenliği

ATAKUM'DA 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Atakum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde 23 Nisan münasebetiyle düzenlenen etkinlikler çocuklardan tam not aldı.

Atakum Belediyesi Başkan Vekili Suat Hayri Erdönmez'in açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesmesi ile başlayan etkinliklerin ilk gününde Mona Lise Sanat Okulu öğrencilerinin resim sergisi ve Cemalettin Etlikavaklıgil, İclal Aksoy, Kazım Memiş ve Zekeriya Çavuşoğlu'nun yazdığı çocuk kitapları imza töreni yapıldı. İkinci gün ise Küçükeller Kukla Tiyatrosu çocuklara Bremen Mızıkacıları eserini kuklalarla icra ederken büyük beğeni kazandılar. Neşe Erberk Anaokolu da çocuklarla çeşitli etkinliklerde bulundu. Şenlik halk oyunları, çocuk tiyatrosu ve Basry konserinin de yer aldığı etkinliklerle 24 Nisan'a kadar devam edecek.

Öte yandan Ayşecik Gündüz Bakımevi ve Harika Çocuklar Anakolu öğrencileri 23 Nisan nedeni ile Atakum Belediyesi'ni ziyaret ederek, meclis koltuklarına oturdular. Başkan Vekili Suat Hayri Erdönmez, mecliste ağırladığı çocuklara istekleri olup olmadığını sordu. Onların "barış, iş istiyoruz" dileklerini dinledi ve "Bunlar hepimizin ortak dileğidir. Biz sizin için parklar, bahçeler, yollar yapıyoruz. Sizden isteğimiz de gelecekte bu ülkeyi aydınlatacak birer ışık olmanızdır" şeklinde konuştu.

ATAKUM'DA 23 NİSAN ŞENLİĞİ
ATAKUM'DA 23 NİSAN ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 14:16:04
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 14:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?