2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atakum'da Burma'ya destek

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma'ya Yeşildere, Büyükkolpınar ve Küçükkolpınar mahalleleri sakinlerinden destek geldi.


CHP Atakum İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Çobanlı Seçim Bürosu'nda gerçekleştirilen toplantıya Yeşildere, Büyükkolpınar ve Küçükkolpınar mahallelerinden çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalleliler tarafından coşkuyla karşılanan CHP Atakum Belediye Başkan adayı Metin Burma, konuşma yaptı, işsizliğe dikkat çekti. Mahallelerde işsiz gençlerin sayısının arttığını vurgulayan Burma, asıl önemli olan konunun yoksulluk ve işsizlik olduğunu, insanların işsiz olduğunu, iş aradığını belirtti. Burma, "İnsanlar şehir merkezinde iş bakıyorlar. Atakum'da binlerce dükkan vardı ama çoğu kapandı, kapanmaya devam ediyor. Biz de bu büyük işsizliğe nasıl merhem olabiliriz, dedik ve Atakum'un özelliği olan sahil ve denizi ön plana aldık. Biz orayı öyle bir ihya ederiz ki, öyle bir turizm merkezi haline getirebiliriz ki, Atakum'da büyük bir istihdam oluştururuz. Bu iş demektir, aş demektir" dedi.


Atakum halkının kendi geleceğine sahip çıkması gerektiğine işaret eden Burma, sessiz ve tarafsız kalmanın yapılan haksızlıkları onaylamak olduğunu kaydetti. "Ben 10 yıl boyunca hep sizin yanınızda oldum" diyen Burma, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İyi, kötü günlerinizde yanınızda olmaya çalıştım, oldum. Halkla beraber sevindim, ağladım. Çünkü ben sizden biriyim. Sizden ricam şu, memleketi soyanları düşününüz. İnsanlarımızın haklarını gasp edenleri düşünün. Eğer ses çıkarmazsanız, yanlışı, hırsızlığı, talanı onaylamış olursunuz. Herkesin ahlakını sorun, soruşturun. Atakum'un geleceğine sahip çıkın.”
Burma'nın konuşmasının ardından toplantıya katılanlara mantı ikram edilirken, canlı müzik eşliğinde oyunlar oynayan bayanlar stres attı. Ayrıca, özellikle küçük çocuklar Burma'ya sevgi gösterisinde bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 17:06:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?