2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atakum'da MHP'ye katılım

AK Parti Atakum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özer Kılıç ve AK Parti Çatalçam Belediye Meclis Üyesi Seydullah Taşkın, partilerinden istifa ederek MHP saflarına katıldı.

Yerel seçimler öncesi Fevzi Er'le ortak hareket etme kararı alan üyelere rozetlerini MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak takdim etti.


Yaklaşan yerel seçimler öncesi Atakum'da büyük bir kesimin desteğini arkasına alarak başkanlık yarışını sürdüren MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, AK Parti Atakum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özer Kılıç ve AK Parti Çatalçam Belediye Meclis Üyesi Seydullah Taşkın'ı saflarına katmayı başardı. Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle İl Başkanı Abdullah Karapıçak tarafından parti rozetleri takılan üyeler, Atakum'da Fevzi Er için çalışacaklarını söyledi. Katılımı "Sağduyu sağda Fevzi Er'i tercih etti" diyerek yorumlayan Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, "Hizmet noktasında bizimle aynı görüşü paylaşan partili partisiz herkese kapımız sonuna kadar açık. Özer Kılıç ve Seydullah Taşkın arkadaşlarımızın siyasi tercihlerini bu doğrultuda yapmış olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. İnşallah seçim gününe kadar bu ve benzeri katılımlarla tüm sağduyu sahibi siyasetçilerimizi bir araya toplamaya çalışacağız" dedi.


Kapılarının hizmet etmek isteyen herkese açık olduğunu vurgulayan Fevzi Er, şunları kaydetti: "Amacımız Atakum için hizmet etmek isteyen insanları bir araya toplayabilmek. Bu anlamda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Yeter ki ortak noktada buluşalım. Sağduyunun sağda beni tercih etmesi bu çabalarımızın boşa gitmediğini gösteriyor. Bunun bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. İnşallah ilerleyen dönemlerde partili partisiz bizimle birlikte hareket etmek isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık olacak. Atakum adına ortaya koyduğumuz bu irade seçim sürecinde ve inşallah yönetime geçtiğimizde ilçemize büyük kazançlar sağlayacaktır."
Özer Kılıç ve Seydullah Taşkın ise MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er'in kazanacağına inandıklarını, kazanması için de üzerlerine düşenleri fazlasıyla yerine getireceklerini dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 16:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?