2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atakum'da temizlik seferberliği

Samsun Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin çeşitli yerlerine çevre duyarlılığını artırmak amacıyla pankartlar asmaya başladı.


'Turizm kenti' sloganını benimseyen ve bu anlamda çalışmalarını sıklaştıran Atakum Belediyesi, turizmde en önemli çekici etkenler arasında olan çevre temizliliği için çalışmalarını hızlandırdı. 'Temiz bir Atakum' meydana getirmek ve turizme katkı sağlamak amacıyla daha önce de çeşitli çalışmalar yapan belediye ekipleri, çevre kirliliğine dikkat çekmek için kentin muhtelif yerlerine pankartlar astı. Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bastırılan afişlerde, "Biz sizin için Atakum'u Temiz Tutmaya Özen Gösteriyoruz, Ya Siz?" yazıları dikkat çekerken, afişlerde amaçlananın vatandaşların çevre temizliğine karşı duyarlılığını artırmak olduğu bildirildi.


Atakum'un artık bir turizm kenti olduğunu, bütün planlamaların da bu minvalde yapıldığını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Turizm bir kültür meselesidir. Temiz bir sahile, temiz sokaklara, temiz bir denize sahip olmayan bir kentin adından söz ettirmesi de imkansızdır. Atakumlular, çevre ve temizlik bilincine sahiplerdir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 19:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?