2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atakum'un çehresi değişecek!

BURMA: “2010'DA ATAKUM'UN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, yapacakları çok sayıda çalışma ile ilçenin çehresini değiştireceklerini belirterek, “Başaramamak için bir mazeret üretemem; çünkü Atakumluya söz verdim” dedi.

Burma yaptığı açıklamada, 2010 yılında asfalt, yol, otopark, kültür ve spor evi, hamam, sauna, pazaryerleri, düğün salonları, köprüler, piknik alanları ve çevre düzenlemeleri ile belediye mücavir alanlarında kamulaştırma imar planı ve uygulaması yapacaklarını söyledi. Göreve geliş amaçlarının Atakum ve Atakumluya hizmet olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Burma, “Hedef koydum, inandım ve inandığım şeyleri başarmak için çalışıyorum. Başaramamak için bir mazeret üretemem; çünkü Atakumluya söz verdim” diye konuştu.

Bir ilçede olması gereken bütün güzellikleri ve yaşam alanlarını Atakumlunun hizmetine sunmak için seferber olduklarını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, 2010 yılı içerisinde yapmayı planladıkları projeleri şöyle sıraladı: “Oyun parksız ve açık otoparksız mahalle bırakmayacağız. Belediye mücavir alanlarındaki kamulaştırma imar planı ve uygulaması yapılacak. Açık pazaryerleri inşa ederek halkın hizmetine sunacağız. Çatalçam, Taflan gibi bölgelere düğün salonları kuracağız. Altınkum-Taflan derelerinde köprü yapacağız. Halkımızın meslek edinebilmesi için gerekli eğitimi alması amacıyla meslek eğitimi binası inşa edeceğiz. Tüm mahallelerimizin asfalt yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlayacağız. Mimarsinan ve Taflan'a hamam ve sauna yapacağız. Çevre ve piknik alanları düzenlemesi hızla bitirilecek. Ayrıca Atakum'un dokusuna zarar vermeyecek şekilde küçük sanayi sitesi inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 15:39:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?