2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atalay esnafı gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay, Samsun'u işsizlik ve yoksulluk illetinden kurtarmak için ‘yoğun bakım’ programı uygulayacaklarını belirterek, "Hizmet ve yatırım belediyeciliğini geri getireceğiz" dedi.


Mehmet Atalay, Gülsan Sanayi Sitesi'nde bulunan sanayi esnafıyla buluştu. Sanayi esnafından destek isteyen Atalay, "Yatırımcılara ucuz arazi ve alt yapı olanakları sağlayarak, Samsun'u gerçek iş sahaları oluşturacak yatırımları kendisine çeken bir şehir haline getireceğiz. İlkadım, Örnek ve Ondokuz Mayıs Sanayi Sitelerini yeniden işler hale getireceğiz. Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 'Teknokent' projesini gerçekleştireceğiz" dedi.


Sanayi sitesi esnafıyla dertleşirken kendilerinin sorunlarını yakından bildiğine değinen CHP'li Mehmet Atalay, yoksullukla mücadele edeceklerini de dile getirerek, "Yoksul ailelerin belirli metreküpe kadar su tüketimlerinden bedel almayacağız. Yoksul ailelerin çocuklarını okula gidiş-geliş ücretlerini belediye tarafından karşılayacağız. Samsun'a 5 yıldızlı oteller kurulmasını sağlayacağız. Samsun'a uluslararası fuar ve kongre merkezi kazandıracağız. Samsun'un 10 yıldır dokunulmayan alt yapı sorununu çözmeye yeniden başlayacağız" diye konuştu


CHP adayı Atalay, 29 Mart'ta Samsun'da çok şeylerin değişeceğini vatandaşların gözlerinden okuduğunu vurgularken, 29 Mart'ı ‘kurtuluş günü’ olarak gördüklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 20:11:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?