2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atalay sakatlar derneğini ziyaret etti

CHP Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Atalay, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Yakup Beyazer ve üyelerini ziyaret ederek, dernek faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.


Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine başlayan Mehmet Atalay, ilk olarak Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Atalay, "İlk ziyaret ettiğimiz sivil toplum örgütü Sakatlar Derneği'dir. Amacımız, engelli kardeşlerimizin toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmasını sağlamak ve onların sosyal aktivitelerinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmaktır. Görev verilmesi halinde, engellilerin toplumda çok daha iyi yerlere gelebilmeleri için çaba harcayacağız. Bir de biz böyle bir anlayışı temsil eden bir partinin mensubuyuz" dedi.
Yaptıkları çalışmaların bir benzerinin Türkiye'de olmadığını vurgulayan Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Yakup Beyazer, dünyadaki gelişmiş ülkelerin benzeri çalışmalarını yapmaya çalıştıklarını, şu an geldikleri konum itibariyle çok iddialı olduklarını ifade etti.


Konuşmaların ardından Beyazer, Atalay'dan 'yerel seçimler aday ziyaret formu'nu doldurması istedi. Formu dolduran Mehmet Atalay, daha sonra dernek binasını gezerek, "Burada birçok aktivitenin yapılmasından dolayı mutlu oldum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 18:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?