2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atalay'dan 'kapalı pazar' sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay esnafı ziyaret ederek, "Oylarınızı bize verin, sizi bu pazar yeri rezilliğinden kurtarayım" dedi.


Yağmur-çamur demeden seçim çalışmalarını yürüten Mehmet Atalay, Anneler Parkı çevresindeki esnafla bir araya geldi. Pazar esnafını gezerken Mehmet Atalay'ı tanıtan broşürleri almakta zaman zaman nazlananların olması dikkat çekerken, "Biz kuru kağıdı ne yapacağız, para verin de oylarımız sizin olsun" sözlerinin duyulması üzerine Mehmet Atalay, "İnsanları böylesine yoksullaştıran, işsizleştiren yönetimlerin eseri maalesef işte böyle tezahür ediyor. İnsanlarımız ne yapsın?

Artık işi bulaşık ve çamaşır makineleri, televizyonlar, buzdolapları vermeye vardıran yoksullaştırma anlayışının önünü kesmeye çalışıyoruz. Onlar para dağıtıyor, biz sevgimizi dağıtıyoruz. Bizim güvencimiz sizlersiniz. Onlar paralarına güveniyor" diye konuştu.


Desteklenmeleri halinde kapalı ve çağdaş mekanlarda pazar yerleri yapacaklarının sözünü veren CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay, "Hiç kimse aç-açık kalmayacak, belediyemiz yoksulların yanında ve hizmetinde olacaktır. Sosyal yardımlarımız insanların yoksulluğunu teşhir etmeden, onurlarını zedelemeden yapılacaktır" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 20:02:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?