2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atalay'dan sanayi sitesi sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay, İlkadım, Örnek ve Ondokuzmayıs sanayi sitelerini yeniden işler hale getireceklerini belirterek, "Samsun'a yeni organize sanayi siteleri kazandıracağız" dedi


Mehmet Atalay, Samsun'un son 10 yıldır aynı düşünce tarafından yönetildiğini hatırlatarak, ''Akılcı politikalar üretmek gerek. Kaynakları ve öncelikleri iyi belirlerseniz başarıya ulaşırsınız. Yöneticiler kentin rantlarına talip oldular. Biz kentin sorunlarının çözümüne talibiz. İki ayrı Samsun var. Bir şu anda bulunduğumuz Samsun, bir de ötekileştirilmiş Samsun. Biz öteki Samsun'u ortadan kaldırmaya kararıyla yola çıktık" diye konuştu.
Samsun'da şube sayıları bine yaklaşan dışardan gelen marketler zinciri merkezi haline geldiğine değinen Mehmet Atalay, "Ekmeğini bile Samsun dışından getirip satıyorlar. Samsun'dan tek bir alışveriş yapmıyorlar. Pek çok şehir bu marketlere sınırlama getirirken Samsunumuzda her mahalle ve sokağa şubeler açılmasına izin verenler bular. Birçok Büyükşehir Belediyesi şehirlerinin spor kulüplerine sahip çıkarken Samsun'da tam tersini yapanlar, Samsunsporumuzu yalnız bırakanlar da yine bunlar. Bunların yüzünden Samsun 10 yıldır sahipsiz. Samsun'un 5 yıl daha sahipsiz kalmasına izin vermemek sizin elinizde" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 13:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?