2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atalay'ın seçim çalışmaları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay, seçim çalışmalarını hızlandırdı.


Atalay, TEDAŞ Bölge Müdürlüğü'nde personeli ziyaret ederek destek istedi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak halka karşı bir sorumluluklarının olduğunun altını çizen Atalay, "AK Parti hükümeti ile Samsun belediyelerinin yapmış olduğu uygulamalar nedeniyle Türkiye ve Samsun büyük bir çıkmazın içerisine girmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün partisine gönül vermiş ve daima onun izinden gitmeyi kendilerine amaç edinmiş kişiler olarak, ülkemizi ve Samsunumuzu içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarmak gibi bir sorumluluğumuz var" dedi.


Bu sorumluluğun bilinci içerisinde hareket ederek çok çalışmak ve gerçekleri halka anlatmak zorunda olduklarını belirten Atalay, "İş başına geldiğimiz de ise gerçekleştireceğimiz uygulamalar ile halkımıza en iyi hizmeti vermemiz gerekiyor. Tüm arkadaşlarımın bu bilinçle çalıştıklarına inanıyorum. Samsun'un kötü yönetimini sona erdirmek bizim elimizde. Gördüğüm kadarıyla halkımız da bu bize inanıyor. Bu bilinç sayesinde 30 Mart sabahı hep beraber CHP güneşinin doğacağına inancım sonsuz" şeklinde konuştu.


Mehmet Atalay, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ndeki esnafı da ziyaret ederek destek beklediklerini söylerken, "Sahaya çıkmadan maçı kazandıklarını söyleyenlere gereken dersi siz vereceksiniz. Samsun'un 3'üncü kez kandırılmaya tahammülü yok. Buna hep birlikte izin vermeyeceğiz, Samsun'u birlikte yöneteceğiz" mesajı verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 16:58:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?