6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Atatürk Bulvarı değişimin vitrini

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, çalışmaları devam eden ve modern yaklaşımla yeniden oluşturulan Atatürk Bulvarı ile ilgili olarak, "Atatürk Bulvarımız Bafra'daki değişimin vitrini olacak" dedi.


Bafra Belediyesi'nin şehir merkezinde bulunan 21 mahallenin her alanında değişimi ve gelişimi için ara vermeden çalıştıklarını belirten Başkan Şükrü Neiş, “4 yıllık süreç içinde ortaya koyduğumuz çalışmalarımız ve bu çalışmalarımız esnasında halkımızdan aldığımız üstün destekle birçok ilke imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Bunlardan biri de Atatürk Bulvarımız olacak. Çalışmalarımız bittiğinde ortaya çıkacak ürün ile 'Bafralıyım' diyen herkes gurur duyacak” dedi.


Atatürk Bulvarı'nda yeni tip bordür ve geometrik motif desenli parkelerden yaya kaldırım yapımına başladıklarını anlatan Neiş, “Alparslan Türkeş Parkı'na kadar olan ilk etap çalışmamızda yeni kaldırım üzerinde ağaçlandırılmış alanlar ile aydınlatma direkleri de tesis edilecek. Yaklaşık 6 bin metrekare kaldırım alanı bulunan Atatürk Bulvarı'nın birinci etabının tamamlanmasının ardından ikinci etap çalışmaları başlayacak. Atatürk Bulvarımız Bafra'daki değişimin vitrini olacak" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 21:34:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?