2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

ATİK Samsun'a geliyor!

Avrupa Türkiyeli İşçiler Konfederasyonu (ATİK) Karadeniz Bölge Temsilciliği Samsun'da kurularak faaliyetlerine başlıyor. Merkezi Brüksel'de olan ATİK, Türkiye'deki Türk ve Avrupalı iş adamlarını bir araya getirmek amacıyla Avrupa kaynaklı hibe ve fonlarının desteği ile müteşebbis ve Samsun'da projesi olan iş adamlarına yatırım destekli hibe fonlarından kaynak aktarmak için 31 Haziran Çarşamba günü faaliyetlerine başlıyor.

ATİK'in Samsun Bölge Temsilciliği görevine atanan Vedat Altınsoy, amaçlarının bölgede ve Samsun'da Avrupalı ve Türk iş adamlarını belirli zamanlarda bir araya getirerek Samsun'da yapacakları yatırımları görüşerek Samsun'un istihdamı ve gelişmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Altınsoy, "Herkesi Avrupa fonlarından ve hibelerinden faydalandırmak için proje üretmeye ve daha duyarlı toplum olunması için gayret göstermeye davet ediyoruz. Bu Çarşamba günü Havza'da 'Sıcak Su Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Hastanesi Projesi' için toplantı yaparak ilk faaliyetimize başlamış olacağız" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 09:35:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?