6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Ayakları kırık çocuğu eve gönderdiler

Samsun'da evinin önünde oynarken otomobilin çarpması sonucu yaralanan, ancak götürüldüğü sağlık merkezinde "Bir şeyi yok" denilerek evine gönderildiği ileri sürülen 3 yaşındaki çocuğun her iki ayağında kırık ve çatlaklar olduğu belirlendi.

Ailesi tarafından Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun ayakları alçıya alındı.


İddiaya göre olay, Atakum beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Evinin önünde oynarken otomobilin çarptığı 3 yaşındaki Baki A., aracın sürücüsü tarafından bir aile sağlığı merkezine götürüldü.

Burada sağlık kontrolünden geçirilen Baki A.'nın kafasındaki yaraya müdahale edildi ve bir şeyinin olmadığı belirtilerek doktor tarafından evine gönderildi. Çocuğunu kucağında evine götüren anne Şennur A. (25), oğlunun giysilerini değiştirmek istediği sırada ayağındaki morlukları fark etti. Apar topar Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Baki A.'nın sağ ayağında kırık, sol ayağında da ezik ve çatlak olduğu tespit edildi. Her iki ayağı da alçıya alınan Baki A.'nın Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde beyin tomografisi de çekilerek, tedavi altına alındı.
Başına gelen olaylar karşısına gözyaşı döken anne Şennur A., trafik kazası sonucu Aile Sağlık Merkezi'ne götürdüklerini, doktorun bir şeyi olmadığını söylediğini ve çocuğunun her iki ayağının da kırık olması karşısında şaşkına döndüğünü söyledi. Baki A.'nın yakınları, ilgili sağlık kuruluşu hakkında şikayette bulunacaklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2008 Salı 22:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?