6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Ayna, on binleri coşturdu

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel Ramazan Günleri' etkinliği kapsamında konser veren pop müziğin sevilen grubu Ayna, çadırı dolduran on binlerce kişiyi coşturdu.

Sahil Yolu Hayvanat Bahçesi yanında 5 bin metrekare alan üzerine kurulan Ramazan çadırında düzenlenen konserde ünlü müzik grubu Ayna, seslendirdiği şarkılarla hayranlarına keyifli saatler geçirdi.

AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Fatih Öztürk, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz'ın da izlediği konserde ünlü sanatçı, söylediği şarkılarla hayranlarını hem coşturdu hem de duygulandırdı. Ayna Grubu, çadırı hınca hınç dolduran Samsunlular'dan yoğun ilgi görürken, özellikle grubun solisti Erkan Güleryüz'ün hayranları fotoğraf çekebilmek için birbirleriyle yarıştılar. Erkan Güleryüz ve Ayna Grubu geçmişten bugüne kadar dillerden düşmeyen şarkılarını hayranları için büyük bir coşku içinde söyledi.

Çadırı dolduran Samsunlular yaklaşık 2 saat süren konser boyunca Ayna gurubunun şarkılarına coşku içinde eşlik etti. Ayna Grubu, hayranlarının yoğun tezahüratı nedeniyle bazı sevilen şarkılarını ikişer kez seslendirdi.

Grubun söylediği romantik şarkılarla duygusal anlar yaşayan Samsunlular, hareketli şarkılarda ise yerinde duramadı. Konser sonunda Ayna Grubu'nun solisti Erkan Güleryüz'e plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 14:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?