5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Ayna'dan unutulmaz konser

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi'nin "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla başlattığı "Bayrampaşa'dan Anadolu, Balkanlar ve Lübnan'a Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Samsun'a gelen Bereket Konvoyu'nun verdiği iftar yemeğinden sonra sahneye çıkan Grup Ayna, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 

Yaşar Doğu Spor Salonu'na gerçekleştirilen etkinlik öncesi Samsunlu yerel sanatçılar sahne aldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı konser öncesi konuşan İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, aldıkları olumlu sonuçların projenin ne kadar başarı olduğunu gösterdiğini söyledi. Balkanlar'dan Anadolu'ya kadar ulaştıklarını dile getiren Bürge, proje için herkesin gönülden çalıştığını kaydetti.

Bürge, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a Bereket Konvoyu'nu simgeleyen TIR maketi hediye etti. Ulusal kanallar tarafından canlı olarak yayınlanan konserde sahne alan Grup Ayna, yeni ve eski şarkılarından seslendirdi. Grup Ayna'nın şarkılarına sevenleri hep bir ağızdan eşlik ederken fotoğraf çekmek için birbirleriyle yarıştı. Ayna Grubu solisti Erhan Güleryüz, performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 10:23:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?