4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

AYRILMAK İSTEYEN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜREN GENÇ TUTUKLANDI

Samsun'da, kendisinden ayrılmak isteyen iki çocuk annesi sevgilisini bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan bir genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde dün meydana geldi. Fırında çalışan Ahmet A. (22), kendisinden ayrılan sevgilisi Serpil Ş.'yi (36) evinde kolundan ve karnından bıçaklayarak öldürdü.

Eşinden ayrılan kızının yanında kalan Ahmet Ş., pazara gidip eve geri döndüğünde kızının cesediyle karşılaştı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, katil zanlısı Ahmet A.'yı sevgilisini bıçaklarken kendi elini de kestiği için tedavi amaçlı gittiği Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yakaladı. Gözaltına alınan Ahmet A., suçunu itiraf ederek, "Daha önce Serpil ile ikimiz aynı fırında çalıştık. Serpil pasta bölümünde ben ekmek bölümünde

çalışıyordum. Arkadaş olduk ve 1,5 yıldır birlikteliğimiz sürüyordu. Benden ayrılmak istedi. Bu olayı konuşmak için evine gittim. Ancak, beni görünce bağırıp çağırınca bende bıçakla saldırdım. Amacım öldürmek değildi. Pişmanım" dedi.

Polisteki sorgusu tamamlanan Ahmet A., bugün sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

AYRILMAK İSTEYEN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜREN GENÇ TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 16:03:05
Güncelleme :31 Ocak 2010 Pazar 16:56:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?